nattinlägg

Slänger upp lite bilder ifrån Karlskrona, när jag och Jennie var där -09. 
Dom första bilderna som togs med min systemkamera (kanske inte alla märkte jag nu) och första gången vi var hemma hos Stella.
Minnen som jag aldrig kommer glömma, när jag ser på bilderna känner jag tillochmed hur det luktade där då, hur bra allting kändes och samtidigt ser jag på dom med en klump i magen .. Saker och stunder man aldrig kommer få uppleva igen, inte på samma sätt och inte med samma glädje. aja, minnena finns där iallafall och jag är glad att jag fick uppleva dom tillsammans med jennusbennus Goodnightie .Onsdag

Orkade inte skriva något igår, jag & Jennie åkte omkring på lite ärenden runt om i stan. Sedan åkte vi hem till mig & lagade mat, massa prat, träning och såg på Saw 7 - hemsk film, asså bara helt nasty! haha jag mådde illa & klarade inte av att se den speciellt. Jag börjar bli gammal, jag har väll aldrig tittat bort när jag ser på skräckfilm? iofs var den här bara äcklig. Sedan hade jag jätte ont i huvudet & somnade direkt när Jennie drog sig hemåt.
Nu ser jag på andra avsnittet av Solsidan & sedan ska jag hoppa in i duschen! :)


Godbitar

Åh vad jag önskar att jag hade massa pengar nu, fast kanske lika bra att jag inte har det för då skulle jag antagligen shoppa upp dom direkt!


Karlskronabilder

la ihop några bilder ifrån Karlskrona, alla tagna med min mobil eftersom jag inte hittade min kameraladdare innan jag åkte hemifrån och då sket jag i att ta med mig min systemkamera. Detta är inte alla bilder, men jag tycker det är så tråkigt med mobilbilder så det får räcka såhär ;>

massa mys, vill snart tillbaka ♥Shoppingsugen

Jag kände mig lite shoppingsugen och kärleksfull, så det fick bli ett litet wantiecollage med massa hjärtan såhär mitt i natten! Goodnight.


long time .

Nu har jag fått skäll för att jag inte bloggat på länge, och jag saknar att sitta i photoshop och pilla! Problemet är bara att jag får så sjukt ont i nacken av att sitta vid datorn, har ont nästan hela tiden men extra mycket när jag sitter still. Imorgon är det dax att ta tag i sitt liv igen efter jul, nyår och karlskronaresan som jag kom hem ifrån i fredags, Så då ska vi upp tidigt, jag ska städa, fortsätta tvätta och springa en massa ärenden på stan.
- Våra sista pengar igår (lördag) gick till Coca Cola & varsin Ben & Jerry's, båda Caramel Chew Chew såklart!