22 oktober22 oktober och mammas födelsedag. Vi firade henne igår genom att gå ut och äta och så fick hon en kaffemaskin av mig och Marcus, dom ringde precis här och förstog inte alls hur den fungerade, haha! Så vi lär få åka dit och hjälpa till senare när Marcus kommit hem ifrån jobbet.
Ikväll ska jag träffa tjejerna mina, de ska dricka lite och jag ska hjälpa dem på traven ;) .

Nu måste jag fixa med tvätten och sedan behövs det pluggas lite..


Robinson & mys

Jag fortsatte att pilla lite med designen, mest smågrejer. Headern tycker jag inte alls om och bakgrunden är en gammal iochmed att jag inte orkade göra en ny. Men detdär får jag ta tag i så småningom. Den ser jätte rörig ut om man använder explorer men i mozilla ska det se normalt ut! Har tänt upp lägenheten med massa ljus och ska nu sätta mig och se på Robinson och mysa med mina godingar! ♥
nystart

Jag hade nästan glömt att jag hade kvar min blogg, men nu tänkte jag ge det ett nytt försök. Vill kunna ladda upp alla bilder någonstans och nu när jag har tillgång till min egen dator så blir det roligare när jag har photoshop.
Sist jag skrev ett inlägg var i vintras så designen behövde definitivt fräschas upp och uppdateras med lite nytt!
Det blev lite enkelt tills jag kommer in i det med alla koder och sånt igen, det är mycket som har försvunnit i minnet vill jag lova.

Sedan en och en halv vecka tillbaka bor dessa små underbaringar hos oss, mig och mitt hjärta. Jag bara grät när vi hade hämtat dem och så mycket kärlek det finns att både ge och få av dessa vackra varelser! ♥